Food truck festival Eten op Rolletjes

(Sorry for my international visitors, but this post is in Dutch)

Houden jullie ook zo van food truck festivals? Ik ben er dol op! Ik vind de sfeer altijd zo gezellig, je kan meerdere dingen proeven van verschillende trucks en er is voor ieder wat wils.
Ik heb goed nieuws voor food truck lovers want ik mag 2 mensen blij maken met 20 euro aan muntjes voor Eten op Rolletjes. Lees snel verder hoe je mee kan doen! 
kitch'n fries food truck eten op rolletjes

Eten op Rolletjes is een reizend food truck festival en doet verschillende steden in het land aan en je mag zelf kiezen naar welke stad jij wil gaan. Wie weet eet jij dus binnenkort wel gratis zo’n lekker frietje van Kitch ‘n Fries.

sergeant pepper food truck eten op rolletjes
Eten op Rolletjes zal in augustus en september nog 5 steden aandoen: Alkmaar, Breda, Purmerend, Zeist en Wageningen.
Welke foodtrucks er in welke stad zullen staan is altijd een verrassing, maar wellicht staat Sergeant Pepper er en kan je lekkere vegetarische samosa’s en pakoras eten.

garden gourmet tivall vega burgers eten op rolletjes
Het fijne aan Eten op Rolletjes vind ik dat er ook genoeg keus is voor de vegetariërs zoals ikzelf. Zo verkopen ze soms deze lekkere vega burgers van Manic Organic. Ze hebben maar liefst 4 verschillende vega burgers in hun food truck.

vegan bowl peperwortel foodtruck eten op rolletjes
Niet alleen als vegetariër kom je niks te kort, er is zelfs rekening gehouden met veganisten (iets wat niet vanzelfsprekend is op een food truck festival). Zo had ik dit Libanese gerecht van Peperwortel tijdens Eten op Rolletjes in Haarlem. Het is ‘Tsjakh’, een gefrituurd flatbread gevuld met venkel, linzen, tuinbonen, doperwten en granaatappelpitjes.

aviko food truck eten op rolletjes
Na al die lekkere foto’s ben je vast benieuwd geworden hoe je kans maakt op 20 euro aan muntjes voor een Eten op Rolletjes festival naar keuze! Meedoen is super simpel: schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief en laat in de comments weten dat je hebt meegedaan. Op 1 augustus maak ik de winnaar bekend op mijn site. De winnaar krijgt ook persoonlijk bericht. Daarna mag je me laten weten naar welke stad je graag wil.

Article Categories:
Review

Comments

 • Ohh dit vind ik heel leuk. Ik volg je op insta en zodoende kwam ik hier. Gelijk ingeschreven natuurlijk. Mn vriend en ik gaan altijd met zn 2en op date naar deze food festivals dus die munten zouden zeker goed van pas komen heb vorig jaar echt het allerlekkerste bao broodje pulled Chicken op daar weet alleen niet meer hoe die tent heette

  Dieuwertje 21 July 2017 18:14 Reply
 • Prachtactie, ik doe mee!! Mijn vriend en ik gaan sowieso, dus extra muntjes komen absoluut van pas 🙂

  Desirée 21 July 2017 21:33 Reply
 • Super leuke winactie! Natuurlijk doe ik mee samen met m’n vriendin die ook vegetariër is. Ben er zelf nog nooit geweest, maar we zullen zien.

  Michelle 22 July 2017 13:39 Reply
 • Ohh wat klinkt dat leuk en bovenal lekker!! En met extra munten helemaal top! #kijktsnelwaarhetinmijnbuurtis

  Wendy 22 July 2017 21:12 Reply
  • Ohh in breda in september!! Leuk leuk!

   Wendy 22 July 2017 21:13 Reply
 • Ik doe mee!!!
  Ik vind het heerlijk als het mijn budget het toe laat om bij foodtrucks/ pasar malams/multiculturele festivals te komen proeven!!!

  Valerie 22 July 2017 23:32 Reply
 • Gefeliciteerd Dieuwertje en Wendy! Jullie winnen de gratis muntjes! Ik zal jullie zo een mailtje sturen met meer info dus hou je inbox (en eventueel je spam folder) in de gaten!
  Iedereen bedankt voor het mee doen!

  annetravelfoodie 26 July 2017 18:57 Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie