Feestdagen 2020 winacties

De laatste weken van het jaar ga ik heel veel mensen blij maken! Ik heb namelijk een hoop winacties voor jullie klaar staan. Vanaf eind november tot kerst maak ik op deze pagina de winacties bekend. Elke paar dagen zet ik er een nieuwe winactie bij. Je kan zo vaak meedoen als je wil.
Om kans te maken op de Feestdagen 2020 winacties moet je onderaan deze pagina je email adres invoeren en in de opmerkingen laten weten welke prijs je graag zou willen winnen en waarom. Als ik een nieuwe winactie online heb gezet deel ik dat in mijn Instagram stories en op mijn Facebook pagina. Volg me daar om geen enkele win actie te missen!

MEZEAST

Mijn eerste win actie is een pakket van MEZEAST. MEZEAST is een nieuw merk dat staat voor de vrijgevigheid en smaak van de Midden-Oosterse keuken. Zoals je misschien wel weet ben ik dol op de Midden-Oosterse keuken (check bijvoorbeeld mijn recept voor Sabich). Ze hebben maaltijdpakketten, kruidenmixen, pita crackers, sauzen en spreads. Ik maakte gister Aubergine Fatteh met de tahini saus van MEZEAST. Als je wint krijg je een pakket met allerlei producten van MEZEAST. Je kan ook meedoen met deze win actie op mijn Facebook pagina en Instagram account want ik mag maar liefst 3 pakketten weggeven.

Let op: ik moet de comments handmatig goedkeuren dus het kan even duren voordat hij zichtbaar is.

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Review

Comments

 • Het lijkt me heerlijk om recepten uit de Midden-Oosterse keuken te maken.

  Marlies van der Schoor 23 November 2020 13:26 Reply
 • Wat heerlijk! Ben heel benieuwd naar Mezeast😋😋 ! Leuk om dit heerlijke pakket te winnen

  Loes Schoppers 23 November 2020 16:25 Reply
 • Ik ben ontzettend benieuwd naar deze voor mij nog onbekende producten, ben dol op koken voor mijn gezin. Het ziet er in iedere al heel aantrekkelijk uit.

  Linda Smeets 23 November 2020 16:54 Reply
 • Ah ik ben gék op de oosterse keuken! De Aubergine Fatteh die je maakte ziet er gruwelijk lekker uit (aubergine is m’n lievelingsgroente) dus die komt op mijn to cook lijstje. 😉 Het Mezeast pakket zou ik heel graag winnen, omdat ik het merk nog niet ken en het altijd leuk vind om nieuwe merken/producten te ontdekken. Leuke uitdaging!

  Melanie 23 November 2020 20:19 Reply
 • Ik doe graag mee om mijn dochter en schoonzoon hiermee (MEZEAST) te verrassen! Laatste maanden flink aan het sporten en met voeding bezig! Dit is een leuke kennismaking

  Marian zw 23 November 2020 21:47 Reply
 • Ik zou dit graag winnen voor mijn dochter. Kan ze een keer lekker Oosters voor ons koken!🙃

  Manuel 24 November 2020 22:31 Reply
 • Ik zou dolgraag het Mezeast pakket winnen. Ik ken de producten nog niet dus dan is het extra leuk. Probeer graag nieuwe dingen uit!

  Tjitske 26 November 2020 09:26 Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie