De gaafste bezorg- en afhaalinitiatieven in Corona tijd

Op deze pagina deel ik de gaafste bezorg- en afhaalinitiatieven in Corona tijd door heel Nederland. Veel restaurants zijn creatief en komen met gave culinaire ervaringen voor thuis. Gerechten die kant en klaar thuisbezorgd worden, of diners waarvan je thuis nog de laatste puntjes op de i moet zetten. Hier deel ik een overzicht van creatieve afhaal of bezorg opties van restaurants in heel Nederland.

Waldorf Astoria Amsterdam

Het Waldorf Astoria hotel in Amsterdam staat landelijk bekend vanwege hun luxe Afternoon Teas. Tijdens de corona crisis bieden ze een speciale Afternoon Tea at Home aan. Hiermee kan je thuis genieten van alle prachtige hapjes gemaakt in de keuken van het Waldorf Astoria Hotel.
Daarnaast kan je ook heerlijke gerechten gemaakt door twee Michelin sterren chef Sidney Schutte bestellen voor thuis. Hij staat normaal in de keuken van restaurant Spectrum in het Waldorf Astoria hotel in Amsterdam.
De gerechten zijn 7 dagen per week te bestellen via deze website en af te halen bij het hotel.

Gastrobar Luzt Eindhoven

Gastrobar Luzt in Eindhoven had pas net zijn deuren geopend toen ze alweer moesten sluiten. Maar ze zijn niet bij de pakken neer gaan zitten en zijn met een gaaf concept gekomen: Luzt at Home. Hierbij stel je zelf een 3 of 4 gangen menu samen met keuze uit vis, vlees en vegetarische gerechten. Je kan ook hun cocktails of het populaire Luzt Plateau online bestellen.
Wat het Luzt at Home afhaaldiner speciaal maakt is dat ze echt voor een totaalervaring gaan. Je krijgt bijvoorbeeld een placemat met gespreksonderwerpen, een kaars, welkomstkaartjes voor je tafelgasten en een mooie servet. Er is zelfs een Luzt playlist op Spotify en naast de geschreven instructies voor de maaltijden zijn er ook instructiefilmpjes. Je kan het afhalen in Eindhoven of laten bezorgen als je in Eindhoven, Best, Helmond, Veldhoven, Waalre, Valkenswaard, Leende of Geldrop woont op woensdag tot en met zondag tussen 15 en 18uur. Klik hier om te bestellen.

De Lindehof ** Nuenen

Twee Michelin sterren restaurant De Lindehof in Nuenen heeft ook iets ludieks bedacht. Elke weekend staat daar ‘Mama’s Home Food’ afhaaltruck voor de deur. Chef Soenil Bahadoer en zijn team verkopen er heerlijk spicy soul food. Het komt niet vaak voor dat je een gerecht van een Michelinster chef kan afhalen bij een food truck! Ze zijn op zaterdag en zondag open van 12 tot 17uur en ik raad onder andere de roti aan!

Frank’s Smoke House, landelijk

Frank’s Smoke House in Amsterdam staat bekend om zijn heerlijke gerookte gerechten. Van gerookte vis tot gerookte tofu. Goed nieuws voor als je niet in Amsterdam woont: ze bezorgen in de corona crisis door heel Nederland! Ze hebben regelmatig verschillende thema’s voor hun bezorg diners, zo was er afgelopen twee weken een vegetarisch menu en komende weekenden hebben ze een Spaans menu. Maar wat het thema ook is, je zal verrast worden van wat er allemaal gerookt kan worden. Zelfs bij het dessert, zo had ik bij het vegetarisch menu Pruimentaart met gerookte creme anglaise as dessert. Klik hier om je gerookte gerechten of drie gangen diner te bestellen.

Het Wapen van Heeckeren, Hummelo

Het Wapen van Heeckeren, een restaurant in Hummelo bij Doetinchem in Gelderland heeft verschillende afhaalgerechten. Doordat ze in een bosrijke omgeving liggen hoef je niet gek staan te kijken als mensen hun bestelling ophalen te paard! Je kan hier afhalen van donderdag tot en met zondag. Klik hier voor het afhaalmenu. Bestellen kan via mail op info@wapenvanheeckeren.nl, bellen naar 0314 382600 of whatsapp naar 06 1346 0451. Op zaterdag en zondag kan je ook spontaan langslopen of rijden voor bijvoorbeeld een warme chocomel of kommetje erwtensoep.

Gastrobar Rix Tilburg

Heb je wel eens een kok aan de voordeur gehad die ter plekke voor je gaat koken? Bij Gastrobar Rix in Tilburg kan je deze unieke beleving reserveren. Een chef van Gastrobar Rix komt met een Parmezaanse kaas van zo’n 18 kilo bij je voor de deur om daar hun ‘signature dish’ de lintpasta met truffelsaus te bereiden. Voor 19,50 per persoon (minimaal 2 personen) krijg je niet alleen deze unieke beleving met heerlijke pasta maar ook een salade en een broodje. Je kan het uitbreiden met een flesje wijn of een grand dessert. Bestellen kan via info@rix-tilburg.nl Vermeld duidelijk je naam, adres, welke dag en gewenste tijdstip. Ze zitten snel vol, dus reserveer ver vooruit om zeker te zijn van een plekje.

Klik hier voor een overzicht van alle restaurants in Tilburg die bezorgen in Corona tijd.

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Restaurants

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie