Kerst 2021 in Tilburg

Wil je dit jaar met Kerstmis gaan uit eten bij een restaurant in Tilburg? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Ik heb hier een overzicht gemaakt van alle restaurants in Tilburg die open zijn met kerst en een speciaal kerstmenu hebben. Vier je Kerst 2021 in Tilburg, dan kan je hier kijken waar je graag heen wilt.
Ik zal deze lijst steeds aanvullen als er nieuwe initiatieven bekend gemaakt worden.

De Harmonie

De Harmonie is een spiksplinternieuw restaurant in Tilburg, ze openen pas op 10 december 2021 hun deuren. Maar ze hebben al meteen aan kerst gedacht. Ze bezorgen 1e en 2e Kerstdag een meergangendiner met eventueel een bijpassend wijnarrangement voor thuis. Je kan kiezen uit 4, 5 of 6 gangen, en per gang kan je kiezen uit een aantal gerechten. Ook aan vegetariërs is gedacht want bij elke gang is ook een vegetarisch gerecht te kiezen. Klik hier voor het menu. Reserveren kan via info@deharmonietilburg.nl.

Stadsbrouwerij 013

Bij Stadsbrouwerij 013 kan je op Kerstavond, 1e en 2e Kerstdag genieten van een viergangen diner in hun sfeervolle proeflokaal. Het kerstdiner kost €59,50 per persoon en daarvoor krijg je naast de vier gangen ook nog een amuse, brood en koffie met friandises na. Op eerste en tweede kerstdag kan je ook een Kerstbrunch boeken bij Stadsbrouwerij 013. Het is een driegangen brunch inclusief amuse en brood voor €45,- per persoon. Op tweede Kerstdag kan je ook terecht op de Albatros, de gaaf ingerichte boot, voor een borrel. Je krijgt dan een plateau met allerlei hapjes om te delen. Reserveren voor het Kerstdiner, de Kerstbrunch of de Kerstborrel kan hier.

Jaxx Marina

Jaxx Marina heeft op 26 december 2021 een Kerstbrunch en een Christmas Party. De Kerstbrunch duurt van 12:30 tot 16:30uur en de Christmas Party is vanaf 18:30 uur bij dit restaurant aan de Piushaven in Tilburg. Je krijgt allerlei gerechten om met je tafel te delen zoals burrata, carpaccio en gamba curry bij de brunch en kaviaar en kreeft bij het diner. Je krijgt bubbels bij binnenkomst en eindigt met een grand dessert. Ondertussen is er live entertainment van Dames Draaien Door. De Kerstbrunch van Jaxx Marina kost €79,50 per persoon en het kerstdiner €99,50 per persoon. Reserveren kan hier.

Lunchroom de Katterug

Lunchroom de Katterug heeft verschillende kerstboxen samengesteld. Er is een Kerst Ontbijt Box voor 17,50 pp, een Kerst Brunch Box voor 23,50 pp en een Kerst Borrel Box voor 40,- die genoeg is voor 2 tot 3 personen. Ook kan je een Citroen-merengue taart bestellen of een Italiaanse Panettone in verschillende smaken. Je kan de boxen afhalen maar ze bezorgen ook thuis op eerste en tweede Kerstdag in Tilburg, Gilze, Molenschot en Hulten.

Josje Culinair

Net als vorig jaar heeft Josje Culinair ook dit jaar weer Kerstboxen samengesteld voor thuis. Ze doen al het voorbereidende werk en thuis hoef je alleen nog maar de laatste handelingen te doen. Ze hebben een vier- of vijfgangen diner, die ook vegetarisch besteld kan worden. Daarnaast hebben ze ook een hapjesbuffet voor minstens 10 personen als je met een groep vrienden afspreekt. Die laatste is ook erg geschikt voor de Kerstborrel op kantoor! Je kunt het pakket op vrijdag 24 december ophalen tussen 12:00 en 16:00 uur in Tilburg. Klik hier voor meer informatie.

De Houtloods

Restaurant De Houtloods komt, net als vorig jaar, weer met een Chef voor een Dag kerstmenu. Je bestelt dan via de website verschillende gangen, de chefs van de Houtloods doen het voorbereidende werk voor je, en zelf voer je de laatste handelingen uit en maak je de gerechten op. Naast verschillende gerechten kan je ook wijnen en tafelaankleding bestellen. En het is ook voor oud&nieuw te bestellen. Klik hier voor meer informatie.

La Nouvelle Auberge

Bij La Nouvelle Auberge, het restaurant van Auberge du Bonheur, kan je terecht voor een kerstdiner op Kerstavond en 1e Kerstdag en een lunch op 1e Kerstdag. Op tweede Kerstdag zijn ze gesloten.
De Kerstlunch is 4-gangen incl. twee amuses voor €67,50 p.p. Het Kerstdiner is 6-gangen incl. twee amuses voor € 97,50 p.p. Op het menu staat onder andere tonijn, raviloi en hert. Reserveren kan door te bellen naar  013-468 69 42.

Good Mood Piushaven

Bij Good Mood Piushaven kan je van 24 tot en met 3e Kerstdag terecht voor een 3 gangen Kerstmenu. Je kan kiezen uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Er is bij elke gang ook een vegetarische optie. Het menu kost €55,- per persoon, inclusief een glaasje bubbels bij ontvangst. Reserveren kan door te bellen naar 013-8228200 of te mailen naar info@goodmoodpiushaven.nl.

De Groene Chef

De Groene Chef in Tilburg bezorgt een vegan Kerstmenu bij je thuis. Voor €39,50 pp krijg je een vegan driegangendiner. Bestellen kan t/m 17 december en het wordt op 24 december thuisbezorgd. Ze bezorgen niet alleen in Tilburg maar ook in Berkel-Enschot, Udenhout, Oisterwijk, Moergestel, Goirle, Gilze-rijen, Dongen, Hilvarenbeek en Diessen.

Restaurant Taste!

Van donderdag 23 tot en met zondag 26 december serveert Restaurant Taste! een 5 (of 6) gangen Taste! it all Kerstmenu. Het ontvangst is alle dagen tussen 18.00 en 18.30 uur. Bij de prijs is een wijnarrangement (of bier- of alcoholvrij arrangement) inbegrepen. Het vijfgangen menu kost €125,- per persoon. Je kan ook een fijne hotelkamer bij Mercure Hotel Tilburg Centrum erbij boeken, zodat je meteen kan blijven slapen.

Kerstbox Lokale Zaken

Net als vorig jaar heeft Lokale Zaken voor Kerst 2021 ook weer een toffe Kerstbox samengesteld met producten van Tilburgse ondernemers. Niet geschikt als kerstdiner, maar wel erg leuk als kerstcadeau. Zo steun je namelijk lokale ondernemers die door Corona extra zwaar getroffen zijn dit jaar. Er zijn drie verschillende pakketten; klein, middel en groot. Klik hier voor meer informatie.

Smeer ‘m

Broodjeszaak Smeer’m heeft een brunchbox samengesteld voor Kerst. Hij is te bestellen voor 1e of 2e Kerstdag en wordt bij je thuisbezorgd. De box kost 19,50 en is ook in een vegetarische variant te bestellen.

Broodje Aap Linke Soep

Broodje Aap Linke Soep verzorgt graag een wereldse kerst. Ze hebben een heerlijk aanbod van verschillende mezze (kleinere gerechtjes). Zoals bijvoorbeeld pittige feta dip en een minibonbon van gerookte zalm.
Of een drie gangen menu met bij elke gang een keuze tussen vlees, vis of vegetarisch. Alle gerechten kunnen op 24 december worden afgehaald. Klik hier voor meer informatie.

Col’s Kitchen

Col’s Kitchen is een cateringbedrijf in Tilburg dat ook een driegangenmenu heeft samengesteld voor kerst. Je kan bij elke gang kiezen uit verschillende gerechten en er zijn ook vegetarische opties. Het menu kost 36,- per persoon. Je kan ook een bijpassend wijnarrangement boeken. Meer informatie? Mail naar info@colskitchen.nl.

Restaurant Rak

Restaurant Rak aan de Piushaven is in 2021 alle kerstdagen geopend voor lunch en diner. Je kan reserveren door te bellen naar 013-2036610.

De Eetkamer

Officieel niet in Tilburg, maar aangezien restaurant De Eetkamer in Goirle op fietsafstand is staat hij toch in dit lijstje voor Kerst 2021 in Tilburg. De Eetkamer serveert een viergangen diner voor €60,-. Ze hebben een lunch shift en een diner shift. Reserveren kan door te bellen naar 013-5344900.

Zodra er meer restaurants bekend hebben gemaakt wat ze in 2021 met Kerst doen, laat ik het op deze pagina weten.

Klik hier voor al mijn favoriete restaurants in Tilburg.

Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
Restaurants

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..