Mega Verjaardag Win-acties

LET OP: de wino-acties zijn nu gesloten voor deelname. De winnaars worden onderaan bij de reacties bekend gemaakt.
Je kan je nog steeds inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte gehouden wordt van volgende win-acties!


Op zaterdag 13 juli was ik jarig en dat vier ik dit jaar groots met heel veel prijzen voor jullie. Elke dag voeg ik een nieuwe win-actie toe en je mag zo vaak mee doen als je wil. Bovendien geef ik elke prijs drie keer weg: 1x hier op mijn blog, 1x op mijn Facebook pagina en 1x op mijn Instagram account. Je maakt dus op elke prijs drie keer kans!

Win-actie 1: MyMuesli

De eerste prijs die je kan winnen is een grote koker van MyMuesli. Ik vind de muesli’s van MyMuesli echt geweldig. Ze hebben zoveel keus en zoveel originele smaken. Bovendien zijn de kokers vaak mooi ontworpen en is het echt een feestje om ‘s ochtends je ontbijt kommetje te maken.
Je kan nu een verrassingskoker van MyMuesli winnen. Het enige dat je hoeft te doen is je hieronder aan te melden voor mijn nieuwsbrief (als je die nog niet ontving) en in een reactie aan te geven welke prijs je wil winnen en waarom.

Win-actie 2: Hands Off My Chocolate

Win-actie nummer twee is een heerlijk chocolade pakket van Hands Off My Chocolate. Ze hebben een nieuwe reep die, heel toepasselijk, Birthday Cake heet. Hij is gemaakt met witte en melkchocolade en er zit meringue en discodip in! Als je wint krijg je maar liefst 3 Birthday Cake repen van Hands Off my Chocolate! Het enige dat je hoeft te doen is hieronder te abonneren op mijn maandelijkse nieuwsbrief en in de comments te laten weten dat je de chocola wil winnen.

Win-actie 3: Gimber

Gimber is een nieuwe alcoholvrije drank met een sterke gember smaak. Deze biologische drank bestaat voornamelijk uit gember uit Peru en verder uit limoen en kruiden. Je lengt de Gimber aan met (plat of bruisend) water en hebt zo een heerlijk alcoholvrij drankje. Erg lekker voor liefhebbers van ginger beer. Je kan nu een van de eerste zijn die dit drankje uittest! Ik geef namelijk 3 500ml flessen weg. Je doet lang met deze grote flessen omdat je je drankje aanlengt; dus je kan heel de zomer vooruit! Het enige wat je hoeft te doen is hieronder inschrijven voor de nieuwsbrief en te laten weten in de comments dat je de fles Gimber wil winnen.

Win-Actie 4: black&blum lunchbox

De laatste win-actie is deze mooie luncbox van black+blum. Perfect voor als je op zoek bent naar een duurzame manier om je lunch mee naar studie of werk te nemen, maar ook tof voor op reis of voor in je busje of bootje. De bamboe deksel kan je ook meteen als snijplank gebruiken. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is hieronder te abonneren op mijn maandelijkse nieuwsbrief en in de comments te laten weten dat je de lunchbox wil winnen.

Zoals gezegd kan je met alle win acties ook op Facebook en Instagram mee doen. Succes!

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Geen categorie

Comments

 • Graag heerlijk snelle ontbijt of lunch om de dag door te komen.

  Hmmmm echt boost …๐Ÿค—๐Ÿ’ชpower

  Cindy 15 July 2019 14:19 Reply
 • O heerlijk om een grote koker van MyMuesli te winnen. Ik ontbijt namelijk niet meer anders dan kwark/yoghurt met fruit en muesli/granola!

  Lisa 15 July 2019 15:42 Reply
  • Gefeliciteerd Lisa! Jij wint een koker MyMuesli! Ik stuur je zo een email dus houdt je inbox in de gaten! Groetjes Anne

   annetravelfoodie 23 July 2019 14:42 Reply
 • Van Harte Gefeliciteerd. Ik feest graag mee hoor! Want deze chocoladevariant ken ik nog niet!

  Xaviera Jamie 16 July 2019 07:46 Reply
  • Gefeliciteerd Xaviera! Jij wint de Hands Off My Chocolate! Ik stuur je zometeen een mailtje, dus hou je inbox in de gaten! Groetjes Anne

   annetravelfoodie 23 July 2019 14:52 Reply
 • Van harte gefeliciteerd!!๐ŸŽ‰๐ŸŽ‚ Ik zou heel graag de lunchbox van black+blum willen winnen. Het lijkt perfect, mooi duurzaam en super handig! Maar ik zou het ook niet erg vinden om een van de andere prijzen te winnen, zo leuk!๐Ÿ˜

  Paula 19 July 2019 08:33 Reply
 • Hands of my chocolate klinkt als de perfecte guilty pleasure voor een hoogzwangere! Tik tak… nog 4,5 week ๐Ÿ˜

  Nyncke 19 July 2019 11:19 Reply
 • Allereerst nog van harte gefeliciteerd ๐ŸŽ‰๐ŸŽˆik doe heel graag mee, een mooie koker van MyMuesli zou geweldig zijn. Nog een verlaat verjaardag kadootje๐Ÿ˜œ was 5 juli jarig.

  Wilma Meijer 20 July 2019 09:45 Reply
 • Wat een leuke acties allemaal! Ik zou super graag de fles Gimber winnen, dat lijkt me echt heerlijk! ๐Ÿ˜€

  Nicole Groen 20 July 2019 09:50 Reply
  • Gefeliciteerd Nicole! Jij wint de fles Gimber! Ik stuur je zo ook nog even een mailtje. Groetjes Anne

   annetravelfoodie 24 July 2019 18:16 Reply
 • Ik ga voor de lunchbox! Ideaal wanneer ik moet treinen van Rotterdam naar Leiden vanaf september. Zo wordt die treinreis naar de colleges van de master een stuk minder erg! Duimen!

  Yvonne 20 July 2019 09:51 Reply
 • Gefeliciteerd!
  Ik zou heel graag de muesli willen winnen. Ik ben een groot onbijtgranenfan en ik denk dat my muesli mijn dag nog feestelijker kan laten beginnen.

  A. 20 July 2019 09:51 Reply
 • Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat lief dat je het ere daarvan prijzen weggeeft. Ik ben heel benieuwd naar de mymuesli, want het ziet er lekker uit Lijkt me heerlijk voor over smoothie bowls, havermout, yoghurt enz, dus zou het graag testen!

  Laura 20 July 2019 09:53 Reply
 • Ik ben heel benieuwd naar het gimber drankje! Op het moment ben ik helemaal into gember en alles waarin dit verwerkt is. Doe graag mee met de winactie!

  Jojanneke 20 July 2019 10:05 Reply
 • Gefeliciteerd! Mijn vriend is helemaal weg van ginger beer, dus als ik de fles gimber win dan gaan we โ€˜m samen proeven ๐Ÿ˜‹

  Marlies van Lith 20 July 2019 10:21 Reply
 • Proficiat! ๐ŸŽ‰ En wat leuk dat je daarbij van alles weggeeft ๐Ÿ˜Š Ik zou graag een fles gimber winnen, lijkt me heerlijk ๐Ÿฅ‚

  Corien 20 July 2019 10:31 Reply
 • Allereerst van harte gefeliciteerd met je verjaardag, ik hoop dat je een leuke dag gehad hebt. โค๏ธ๐Ÿ€๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿพ๐ŸŽ๐ŸŽ‰๐Ÿงบ๐Ÿ๐Ÿ’‹๐ŸŽˆ๐Ÿ’„๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘‘
  Alle (4) win acties zijn super gaaf, maar als ik zou moeten kiezen, dat is een moeilijke keuze, dan zou ik gaan voor je BLACK&BLUM LUNCHBOX, want ik ben in de ochtend heel erg chaotisch brood in zakjes te doen, en dit zou een hele goede oplossing zijn voor mij en goed voor het milieu. ๐ŸŒŽ๐ŸŒ๐ŸŒ

  Myrthe Huigsloot 20 July 2019 11:12 Reply
  • Gefeliciteerd Myrthe! Jij wint de Black&Blum lunchbox. Er is een mailtje onderweg zodat je je adres door kan geven. Groetjes Anne

   annetravelfoodie 25 July 2019 11:34 Reply
 • Nog v harte!!! Ik ga graag voor de verrassing koker v mymuesli!!! Ik houd v lekkere en gezonde ontbijtjes.
  Liefs Tamara

  Tamara 20 July 2019 11:22 Reply
 • Altijd de chocola!

  Michael 20 July 2019 12:14 Reply
 • Onwijs gave winactie! Ik maak super graag kans op de koker van MyMuesli!

  Berna Tuvay 20 July 2019 17:36 Reply
 • ik zou graag de muesli willen winnen

  Emre 20 July 2019 17:37 Reply
 • Gefeliciteerd. Ik loot graag mee voor de koker van mymuesli want ik ben zeer benieuwd naar dit merk & altijd op zoek naar nieuwe soorten ontbijtgranen.

  sheri 20 July 2019 17:38 Reply
 • The lunchbox๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐ŸŽ‰ nog gefeliciteerd met je verjaardag! X

  Pamela 20 July 2019 18:10 Reply
 • Van harte gefeliciteerd en wat zag je taart er geweldig uit! Ik doe graag mee voor de koker muesli. ๐Ÿ™‚

  Annemarijn Onstenk 20 July 2019 21:17 Reply
 • Gefeliciteerd! Ik moet er in november aan geloven haha! De hands of my chocolate lijkt mij geweldig om te proberen!

  Denise Kuijpers 21 July 2019 09:43 Reply
 • Oehhh wat een feestje! Ik wil heel graag de lunchbox winnen! Die ziet er heel mooi uit. Ben al langzaam aan het verduurzamen met herbruikbare โ€œplasticโ€ zakjes maar zo een mooie lunchbox heb ik nog niet ๐Ÿ˜Š

  Ninarosa 22 July 2019 12:06 Reply
 • I.v.m Fodmap dieet mag ik de voedingsmiddelen niet… Wel zou ik ontzettend graag de lunchbox winnen om overal mijn eigen lekkere lunch mee heen te nemen! Vooral voor mijn studie (sportkunde) is het belangrijk toch voldoende voeding mee te nemen om de dag door te komen. Even snel iets kopen zit er door het fodmap dieet niet in….

  Chantal 28 July 2019 07:22 Reply
 • Gefeliciteerd xxx

  Chantal 28 July 2019 07:23 Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie