Nieuwe vegetarische en vegan producten van 2023

Elk jaar worden er veel nieuwe vega(n) producten gelanceerd. Op deze site hou ik je op de hoogte van alle nieuwe vegetarische en vegan producten van 2023. Als er dit jaar een een nieuw veggie of vegan artikel in de schappen van de supermarkt komt of bij een webshop verkrijgbaar is, dan hou ik je op deze pagina op de hoogte.

Like mijn Facebookpagina om altijd op de hoogte te blijven.

La Vie Vegan Bacon

Het Franse merk La Vie is sinds kort verkrijgbaar in de Nederlandse Supermarkten. Ze maken vegan bacon. De bacon is 100% plantaardig, rijk aan eiwitten, en bevat minder dan 2% verzadigd vet. De producten zijn gemaakt volgens een gepatenteerd recept op plantaardige basis dat alles bevat wat lekker is aan spekjes, maar dan zonder varken, en is daarmee beter voor mens en planeet. Ik heb de vegan bacon van La Vie al een paar keer opgebakken en het ziet er uit als echte bacon en ook de smaak komt dichtbij het origineel. Lekker met een gebakken eitje of scrambled tofu.

Ben & Jerry’s Sundaes

Ben & Jerry’s introduceerde begin 2023 drie nieuwe smaken binnen hun Sundae-ijsassortiment: Dulce De-lish, Choco-lotta Cheesecake en Non Dairy Caramel Café. Deze laatste is volledig vegan. Het is het tweede jaar dat het ijsmerk zijn pints een topping geeft. Dit jaar zijn twee van de drie nieuwe smaken overgoten met een romige topping van chocolade-ijs. En zoals je van een Sundae gewend bent, zitten in de nieuwe smaken nog meer chocoladechunks, nog meer swirls, sticky saus en zijn ze afgetopt met een romige laag slagroomijs. Het nieuwe Ben & Jerry’s Sundae-assortiment is vanaf 20 februari 2023 exclusief verkrijgbaar bij Getir. Vanaf 13 maart liggen de nieuwste Sundae-smaken ook in het koelschap van alle bekende supermarkten.

No Fairtytales repen

No Fairytales introduceert een reep die beter is dan het gemiddelde tussendoortje De repen scoren namelijk beter als het gaat om lage suikers, weinig calorieën en veel vezels. Veel tussendoortjes wekken de suggestie gezond te zijn, maar zitten vaak boordevol suikers. Een No Fairytales reep bevat slechts 99 calorieën en door de basis van krokante granen en peulvruchten is het tussendoortje lekker en voedzaam. Met deze introductie zet het bedrijf de missie voort om dagelijks eten beter te maken en in elk schap in de supermarkt een beter alternatief aan te bieden, zoals eerder de succesvolle groentetortilla’s, verse salsa en diepvriesburrito’s. De repen zijn verkrijgbaar in drie smaken: Naturel, Banaan en Pinda Pretzel – een nieuwe smaak in Europa. De repen liggen vanaf 13 februari 2023 in de schappen bij Albert Heijn.

Nieuwe Magnum ijsjes

Magnum introduceerde op 15 maart 2023 twee nieuwe luxe ijsjes voor dit jaar: de Magnum Double Starchaser en de Magnum Double Sunlover. Zo is er nu een zomers ijsje om van te genieten in de zon en eentje voor ‘s avonds. De Magnum Double Sunlover is het perfecte verwenmoment tijdens een hete zomerdag; kokosroomijs, gecombineerd met een fruitige swirl van mango- en passievruchtijs en saus, omhuld met een dubbele laag witte chocolade en afgetopt met krokante stukjes kokosnoot. De Magnum Double Starchaser is het ijsje voor de zwoele zomernachten. De Double Starchaser bestaat uit roomijs met popcornsmaak en swirl van karamelijs. De ijscombinatie is gedipt in een karamelsaus en omhuld met een dubbele laag Magnum Classic-chocolade en knapperige gekarameliseerde stukjes mais. Beiden smaken zijn zowel te koop op een stokje als in een pint.

Schrijf je hieronder in op mijn maandelijkse nieuwsbrief om nooit iets te hoeven missen:

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Review

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie