Pasen 2021 in Tilburg

Op zoek naar een lekker Paasontbijt of een goede Paasbrunch? Op deze pagina deel ik alle afhaal- en bezorgopties voor Pasen 2021 in Tilburg. De lijst zal steeds aangevuld worden zodra restaurants hun opties voor Pasen bekend maken, neem dus regelmatig een kijkje.
Ontbreekt er een tof initiatief voor Pasen 2021 in Tilburg? Laat het me weten in de comments.

Cafe Zomerlust

Cafe Zomerlust in Moerenburg was het eerste restaurant in Tilburg dat bekend maakte wat ze met Pasen 2021 gingen doen. Op zondag 4 en maandag 5 april hebben ze van 09:00-12:00uur een all-in paasontbijt. Het ontbijt kost €16,50 per persoon (en €10,- voor kinderen). Voor de jonge gasten hebben ze eitjes verstopt in hun tuin. Reserveren kan door te mailen naar info@cafezomerlust.nl.

La Cookaracha

Met Valentijnsdag was de sweetbox van La Cookaracha heel populair, en speciaal voor Pasen 2021 in Tilburg maken ze ook een paas-editie. In de sweetbox zit allerlei zoet lekkers helemaal in stijl. Zo hebben ze de Easter medium box bunny voor €17,95. Daarin zitten 3 heartcakes en 3 magnumpops gevuld met red velvet Oreo met Nutella swirl en strawberry mascarpone. En de large Paasbox large voor €32,50, gevuld met 2 donuts, 2 heartcakes, 3 magnumpops, 3 macarons, 2 chocolate covered Oreo cookies en 2 chocolate(milk) lollypops. Je kan bestellen tot en met 31 maart via 0652014775 of via een DM op un Instagram account. Ze bezorgen (en je kan het afhalen) in Tilburg op 3 april tussen 10 en 15uur.

Koekatelier

Koekatelier maakt de mooiste koekjes in Tilburg. Speciaal voor Pasen zorgt ze er in 2021 voor dat je zelf mooie koekjes kan maken. Ze verkoopt namelijk stempels en uitstekers voor Pasen op haar website. En die leuke sprinkles die je op de foto ziet zijn ook te koop op haar website.
Wellicht dat ze ook nog Paaskoekjes gaat verkopen dit jaar, maar voorlopig is ze druk met de bestellingen van de paas-stempels en uitstekers.

Bake to Take

Bij Bake to Take kan je allerlei leuke Paaskoekjes bestellen. Ze heeft schattige paashaasjes en leuke worteltjes. Ik vind deze paaseitjes erg leuk! Je mag zelf je tekst of namen kiezen. Je betaalt 12,- voor 6 koeken. Je kan ze ophalen bij Bake to Take in Tilburg op 1, 2 en 3 april. Ze kunnen ook door het hele land bezorgd worden, dan komen er nog wel verzendkosten bij natuurlijk. Je kan ze bestellen door een DM te sturen op het Instagram account van Bake to Take.

Like mijn Facebookpagina om op de hoogte te blijven van food nieuws uit de regio.

Article Tags:
· · · · · ·
Article Categories:
Restaurants

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie