Win a year’s supply of Eat Natural bars

UPDATE: I’ve picked a winner! Congratulations Anouk!

I’ve got a really cool giveaway for you guys! You can win a year’s supply of Eat Natural bars!

They’ve got many flavors but they’re all gluten free. Besides that, they have many low calorie and vegan bars. I love it that they’re crunchy and full of flavor.

IMG_20170301_093345_301

You might know Eat Natural from their granola’s, but maybe you’ve never tried their snacks.

You can win hundreds of free Eat Natural bars! All you have to do is subscribe to my newsletter and leave a comment why you’d want to win. That’s all!

Good luck everyone!

Click here for my healthy breakfast recipes.

Article Categories:
Foodie

Comments

 • These are the only bars I can share with my boyfriend, since he’s trying to go Fully Vegan! And since he’s taking care of his body (fitness/body building – he’s a personal trainer too) he can use some low calorie yummy-ness 🙂 !

  Gretchen 13 March 2017 16:18 Reply
 • Ik en mijn gezin zijn helemaal fan van de bars en granola van #eatnatural. Het is hier in huis niet aan te slepen!! Dus wat zou dit een geweldige surprise zijn voor ons.

  monique 13 March 2017 16:30 Reply
 • This is a great snack on the go and also yummy with a cup of coffee in the afternoon when you need an energy boost.

  Katarina 13 March 2017 16:35 Reply
 • Super leuke giveaway, mijn vriend is helemaal weg van de Eat Natural bars en zelf vind ik sommige bars van Eat Natural ‘best goed te narsen’ terwijl ik dit voor heen echt nooit lekker vond haha! Fingers crossed 🙂

  Saranda 13 March 2017 16:49 Reply
 • Ik heb de amandel-abrikoos repen een paar keer gekocht en die vond ik erg lekker, dus ik ben benieuwd naar de andere smaakcombinaties. Maar omdat ze wel een beetje duur zijn voor een studentenbudget zou ik dit graag willen winnen! 😀

  Chantal 13 March 2017 17:11 Reply
 • Zou super zijn om dit te winnen! Ik probeer altijd zelf snacks te maken voor mijn kinderen en mezelf omdat ik zo perfect weet wat erin zit. Die van eat natural zijn wel echt super alleen spijtig dat ik ze hier bij ons in de buurt heel moeilijk vind en als ik ze vind Is het meestal dezelfde smaak. Dit zou dus echt super zijn. Duimen maar en anders proficiat aan de winaar

  Charline 13 March 2017 17:12 Reply
 • I would love to win these healthy Eat Natural bars, not only because being fit and feeling one with nature is important to me, but because since I am from Serbia (Belgrade) I don’t have the chance to even try these bars and snacks which look ( and I’m sure also taste) amazing! It would be super healthy fuel to my gluten free, and natural way of life and my fitness activities would be supported in the best way possible.

  Lana_Sunci_Pie 13 March 2017 17:25 Reply
 • I’d love to win because granola bars are a great snack and I’ve never tried these ones before. I would love to try them 🙂

  Ingrid 13 March 2017 17:41 Reply
 • I would give them to my 2 girls. they love these bars. Would be great to give them to school so they can keep their energy in a healthy way..

  Saule 13 March 2017 18:00 Reply
 • This fellow foodie would love to participate! (I’m not sure if I subscribed with my personal or blog mail, I hope that’s okay!)

  Vivian 13 March 2017 18:08 Reply
 • Wouw wat een gave winactie ✌ Lijkt me heerlijk een jaar lang deze lekkere repen te winnen. Ideaal als tussendoortje of voor het sporten wat ik vaak doe direct uit werk

  Femke 13 March 2017 19:18 Reply
 • Mijn vriend is al 23 kilo afgevallen en neemt de Eat Natural repen als tussendoortje omdat ze niet met toegevoegde suiker zijn. Ze zijn heerlijk en verantwoord.
  Wij zijn samen fan! Zou super leuk zijn als we het voor een jaar zouden winnen.

  Daan 13 March 2017 19:21 Reply
 • Ik hou ervan om zelf mijn graanrepen te maken en deze dan mee te nemen naar mijn stage! Iedere dag 80 minuten fietsen lukt dankzij die repen! De natural repen ken ik enkel van je blog, maar kijk er naar uit om van te proeven

  Suzanne 13 March 2017 20:32 Reply
 • Waaauuuw, dat zou een lekkere prijs zijn!! Ik vind die repen het allerlekkerst!!! Jummie wat zou ik die graag vaker meenemen als tussendoortje

  Jennifer 13 March 2017 21:00 Reply
 • Super lekkere actie! Iedere dag ontbijt ik al trouw met eat natural, en af en toe gun ik mezelf ook een lekkere reep! Ik ben nog een groentje in het glutenvrij eten, pas sinds een aantal maanden eet ik glutenvrij vanwege gezondheidsredenen en ik moet zeggen dat ik het vrij lastig vind! Het bezoekje aan de supermarkt duurt iets langer omdat alle etiketten uitvoerig bestudeerd moeten worden. Ook moet ik aan de smaak van sommige glutenvrije producten wennen, niet alles is even lekker. Alleen de eat natural repen zijn favoriet! Helaas belanden die niet wekelijks in mijn boodschappenmandje, omdat ze voor mijn studentenbudgetje best prijzig zijn. Maar als ik ze dan eet dan is het een echt verwenmomentje! En meer verwenmomentjes zijn altijd goed! 🙂

  Laura 13 March 2017 21:31 Reply
 • WoW, wat zouden mijn dochter en ik hier gelukkig van worden! En met mijn verjaardag in het vooruitzicht helemaal want dan ik de familie mee laten proeven. En dan met name de kleinkinderen van 9,2 en 1. Wat wat kun je ze nu beter bijbrengen dan genieten van puur, natuur en vooral heel erg lekker. Dan kan toch geen chemisch snoepje en/of lollie tegenop?!
  Het is hier dus meer dan welkom

  Patricia 13 March 2017 22:25 Reply
 • Hoi Anne,

  Wat een super leuke win actie!
  Ik ben al een tijdje aan de weg aan het timmeren om gezonder te worden en sinds ik jou volg op Instagram ben ik mij ook gaan verdiepen in voeding.
  Wat een leuke voeding maak je, echt complimenten voor de inspiratie.
  Deze eat naturel bars zouden me nog een extra stap in de goede richting geven!
  Ik zou het ontzettend leuk vinden en er zeker gebruik van maken als ik dit win!

  Groetjes van Daphne Disbergen

  Daphne 13 March 2017 22:38 Reply
 • I would love to win this as I have turned over a new leaf in my lifestyle this year, achieved my target weight and am eating much healthier. This would be great snack bars to keep with me while I am on the go.

  Thanks!

  Gladys 14 March 2017 00:57 Reply
 • Heerlijk voor in mn rugtas naar college

  Adelaide 14 March 2017 17:10 Reply
 • Toffe winactie! Ik ken Eat Natural dan ook al even, maar heb de producten niet zovaak in huis (tenzij ze ergens in de aanbieding zijn, hihi). De Eat Natural bars zouden in dit geval dan ook perfect zijn tijdens m’n drukke studiejaar. Zit momenteel in het derde jaar HBO en heb na een half jaar stage een pittige minor uitgekozen, waarbij het super fijn zou zijn om deze repen op zak te hebben terwijl ik een busy bee ben. Anyways. Fingers crossed en ik kijk uit naar je nieuwsbrief!

  Anouk 14 March 2017 19:15 Reply
 • You’ve made my day! 😀

  Anouk 15 March 2017 13:50 Reply
 • Thank you for the chance! Me and my Chloe Pearl would be so thrilled to try these!

  Kimmy Ripley 16 March 2017 04:29 Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie