Win tickets Better Health Event

WINACTIE GESLOTEN

Better Health EventOp zaterdag 6 en zondag 7 oktober vindt het plaats in Amsterdam en ik mag tickets weggeven aan mijn lezers! Tickets zijn normaal €20,- per persoon, en ik mag maar liefst 10 keer twee tickets weggeven!

Het Better Health Event is opgericht door Amber Albarda, voedingscoach en auteur van diverse gezonde kookboeken.
Tijdens het event komen allerlei interessante sprekers zoals Jesse van der Velde, Pascale Naessens en Lily Simpson (van de Detox Kitchen Bible). The auteurs van the Happy Pear komen helemaal uit Ierland om een lezing te geven.
Ook de dames van The Green Happiness geven een lezing over hoe jij je body kan rocken! Naast deze lezing geven zou ook een exclusieve workshop voor slechts 25 personen over hoe je écht resultaat kan boeken.


Daarnaast zijn er allerlei gezonde merken aanwezig om jou te inspireren en op weg te helpen naar een gezonde levensstijl.

Ik mag maar liefst 10 paar tickets weggeven aan mijn lezers en volgers. Meedoen is heel simpel.
Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief en laat in een reactie weten waarom je wil winnen.Meer kans maken? Doe dan ook mee op mijn Facebook pagina en Instagram account.

 

Article Categories:
Review

Comments

 • Het lijkt me super leuk om de kaartjes te winnen, zodat ik tijdens m’n laatste twee maanden zwangerschap een gezellig ‘vriendinnendagje’ kan hebben en ook nog meer leer over voeding! Ik heb er zin in!

  Sofie 19 August 2018 09:17 Reply
  • Gefeliciteerd Sofie! Jij wint 2 tickets voor het Better Health Event! Ik stuur je zo even een mailtje met alle informatie!

   annetravelfoodie 21 August 2018 19:54 Reply
 • Ik doe graag mee voor de kaartjes voor het Better Health event! Samen met een vriendin een dagje erop uit naar goeds voor de body & mind.

  Daniella 19 August 2018 10:54 Reply
  • Gefeliciteerd Daniella! Jij wint 2 tickets voor het Better Health Event! Ik stuur je zo even een mailtje met alle informatie!

   annetravelfoodie 21 August 2018 19:55 Reply
 • Oh geweldig! Ik heb alle festivals gemist deze zomer ivm vakantie dus ik zou heel graag dit festival bijwonen. Vegan eten gaat goed, maar gezond eten schiet er nog wel eens in bij alle drukte…

  Ninarosa 19 August 2018 12:32 Reply
 • Samen met mijn lieve vriendinnetje gaan we nu als tweede opleiding de opleiding sportkunde starten omdat wij een gezonder Nederland als doel hebben en mensen willen motiveren en stimuleren. Voor ons zou dit dus het perfecte dagje uit zijn!

  Chantal 20 August 2018 08:23 Reply
 • Ik zou graag met mijn moeder naar dit event heen gaan! Ik weet dat gezondheid het belangrijkste in het leven is en daarvoor is dit HET event natuurlijk waar je naar toe moet gaan 🙂

  Karina 27 August 2018 12:14 Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie