Win: Zoete Kaart

(Click here to read about Zoete Kaart in English)

Zoete Kaart is een lekker brievenbus-cadeau wat je naar iemand op kan sturen om een hart onder de riem te steken, te feliciteren of zomaar omdat je diegene een geniet-momentje gunt.
Zoete Kaart is een initiatief van Diliana van Horssen die net als ik in Tilburg woont. Omdat ik het zo’n gaaf initiatief vind heb ik aan Diliana gevraagd of ik 3 van mijn lezers en volgers blij mag maken met een Zoete Kaart. Lees snel verder hoe jij een Zoete Kaart kan winnen.

Diliana zei haar baan als communicatie adviseur op om haar passie te volgen en Zoete Kaart te ontwikkelen. Met Zoete Kaart wil ze mensen een onbezorgd geniet-momentje geven. Je kan op de website van Zoete Kaart een zoetigheid naar keuze bestellen en er een passende kaart bij kiezen. Deze kan je vervolgens versturen naar elk adres in Nederland. De geadresseerde hoeft niet eens thuis te zijn want de pakketjes passen gewoon in de brievenbus.

De baksels van Zoete Kaart zijn altijd zonder geraffineerde suikers. Zoals je wellicht weet zijn alle zoete recepten op mijn website ook zonder geraffineerde suikers.
Je kan kiezen uit twee soorten chocolate chip cookies (met en zonder kokos) of gaan voor een van de ‘cakes’. De Choco-Noten Craziness is gemaakt met verschillende noten en heerlijke chocolade en de Noten-Kokos Happiness is gemaakt met noten, kaneel, gedroogde abrikoos en kokos.
Mijn tip is om te gaan voor de Happy Crazy Mix; dan hoef je niet te kiezen en krijg je 1 van beiden.

Naast het baksel kies je ook een kaart die past bij de situatie, bijvoorbeeld ‘Een dikke knuffelkus voor jou’ of ‘Een grote dankjewel’.
Per verkochte Zoete Kaart doneert 20 cent aan een eenzaamheidsproject.
Ik vind Zoete Kaart een geweldig initiatief. In deze digitale wereld is echte post krijgen bijna zeldzaam en ik weet zeker dat van het kaartje alleen al iedereen een lach op zijn gezicht krijgt. Maar doordat er ook nog wat lekkers bij zit maak je de ontvanger gegarandeerd blij!
Nu wil je vast weten hoe jij ook zo’n lekkere Zoete Kaart kan winnen! Lees snel verder hoe je kans maakt.

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op zo’n lekker pakketje van Zoete Kaart is je inschrijven voor de nieuwsbrief (als je die nog niet ontving) en hieronder met een comment laten weten wie jij blij zou willen maken met een Zoete Kaart.
Ik geef op mijn Facebook pagina en Instagram pagina nog twee pakketjes weg dus je kan ook daar meedoen om je win kansen te vergroten.

Article Tags:
· · · · · · ·
Article Categories:
Review

Comments

 • Die ontvang ik natuurlijk al lang! ?? Lijkt me superlekker! Dus ik doe heel graag mee. Toch geweldig dit, en past nog door de brievenbus ook, hoe fijn wil je t hebben?

  Aline Bouma 30 March 2019 17:39 Reply
 • Ik zou hem heel erg graag aan een hele lieve vriendin willen geven die net als ik dol is op dit soort lekkernijen.

  Peggy van mierlo 30 March 2019 17:42 Reply
  • Gefeliciteerd Peggy! Jij wint een Zoete Kaart! Ik geef je email adres door aan Diliana van Zoete Kaart. Zij zal verder contact met je opnemen over de win actie.

   annetravelfoodie 8 April 2019 11:59 Reply
 • Wat een gaaf idee! Ik zou hem naar mijn kleinkinderen van 4 en 6 jaar sturen. En oké ook een stukje voor mijn schoondochter dan.

  Annemiek 30 March 2019 18:40 Reply
 • Wow lieve vriendin Aline!!! Echt een kanjer die dit verdient!!

  Joyce 30 March 2019 22:00 Reply
 • Ik doe graag mee! Ondanks dat ik na een half jaar in het buitenland nu weer “relatief” dichtbij mijn beste vriendinnetje woon, is het alsnog de andere kant van het land.. We zien elkaar eigenlijk te weinig en ik zou haar dan ook heel graag verrassen met lekkere post!

  Ingeborg 1 April 2019 13:31 Reply
 • Wat een leuk, origineel en smakelijk cadeau is dit! Ik verras er graag mijn lieve vriendin en onze vaste oppas mee!

  Xaviera jamie 2 April 2019 08:42 Reply
 • De nieuwsbrief ontvangen al een poosje.
  Ik zou hier mijn zoontje blij mee willen maken.
  Om hem te vertellen hoe trots ik op hem ben. En dat genieten van wat lekkers ook gezond kan zijn?

  Rosalinda Kramer 2 April 2019 09:21 Reply
 • ik zou graag willen winnen voor mijn bestie. die thuis werkt als gastouder. en dit zo af en toe wel verdiend / nodig heeft! ♡

  iris 2 April 2019 12:36 Reply
 • Geweldig! Ik wil mijn beste vriendin een zoete kaart sturen! Om haar te bedanken dat ze 6 dagen oo mijn dochter heeft gepast zodat ik op vakantie kon. En omdat ze heel erg eenzaam is. En omdat ze 43 kg is afgevallen en nu ook zonder geraffineerde suikers probeert te blijven eten! 3 dubbelgoeie reden☺️?????!

  Marijke Langenegger 2 April 2019 17:13 Reply
 • Megaleuke winactie! Ik zou graag mijn mama bedanken omdat ze me de afgelopen tijd zo flink heeft gesteund. Ik denk dat we hier samen onwijs van kunnen gaan genieten.

  Berna 5 April 2019 06:30 Reply
 • Pingback: These restaurants in Tilburg deliver food during the Corona crisis - Anne Travel Foodie

 • Pingback: These gifts can be ordered online and deliverd in the Netherlands - Anne Travel Foodie

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie