Bestel vegan gebak online

Eet je vegan, is er iemand jarig die vegan eet of komt er iemand op bezoek die vegan eet? Bestel dan je vegan gebak online en laat het bezorgen bij je thuis of bij iemand anders. In Nederland zijn er verschillende opties om vegan taarten, koeken, cake en andere zoetigheden online te bestellen en thuis te laten bezorgen. Op deze pagina deel ik mijn favoriete plekken waar je vegan gebak online bestelt en op sommige websites mag ik jullie een leuke korting geven!

Van Planten

Van Planten is een vegan bakkerij uit mijn woonplaats Tilburg. Ze maken heerlijke vegan gebak dat je online kan bestellen en dat door heel Nederlands wordt bezorgd. Ze verzenden iedere dinsdag en donderdag en je kan kiezen uit allerlei vegan lekkers, zoals Rocky Road en Framboos Witte Chocolade Cookie. Je kan hem naar jezelf laten versturen maar ook naar vrienden of familie, je kan zelfs een leuk kaartje toevoegen.
Ze hebben ook allerlei prachtige vegan taarten op bestelling maar deze moeten afgehaald worden in Tilburg.

Okayks

Okayks bakt suikervrije, glutenvrije en vegan taarten. Goed om te weten voor mensen die glutenvrij eten is dat de glutenvrije taarten ook echt op een andere plek worden bereid om kruisbestuiving te voorkomen. De taarten worden diezelfde dag nog aan de bezorger meegegeven en heb je dus de volgende dag al in huis. Perfect als je last-minute vegan gebak wil bestellen. Ze hebben 2 verschillende vegan taarten bij Okayks, een Red Velvet en een Chocobomb. Ze zijn respectievelijk €22,95 en €21,95 en geschikt voor 8 personen. En ik heb goed nieuws! Ik mag 15% korting geven op je bestelling bij Okayks! Gebruik code SPRING15 bij je bestelling. Klik hier voor meer informatie en om ze te bestellen.

Piece of Joy

De gebakjes, of ‘pieces’, van Piece of Joy zijn allemaal vegan. En dat niet alleen, ze zijn ook nog eens glutenvrij en vrij van geraffineerde suikers. Ze heeft allerlei lekkere smaken zoals de vegan brownie linksonder, Salted Chocolat Caramel, White Raspberry en Mokka. Daarnaast heeft ze ook de gave ‘Rainbow Cake’ die je rechtsonder ziet. Je kan verschillende pieces per stuk bestellen (ongeveer 3,75 per piece), of je laat je verrassen met een verrassingsbox die er in verschillende maten is.
Met de code annetravelfoodie krijg je 10% korting op je bestelling!

Abel Bakt

Abel Bakt maakt boterkoek die je online kan bestellen en kan laten bezorgen. Ze hebben ook een vegan boterkoek (en zelfs een glutenvrije en vegan boterkoek). Hij past door de brievenbus dus de ontvanger hoeft niet thuis te zijn. Als je voor 12 uur ‘s middags bestelt is hij de volgende dag in huis. De vegan boterkoek kost 9,95 en is genoeg voor ongeveer 8 personen.

BrownieTime

BrownieTime bakt brownies met zoveel mogelijk biologische en fair-trade ingredienten. Naast de reguliere brownies, hebben ze ook een box met vegan brownies. In de box zitten zes verschillende soorten brownies die allemaal vegan en glutenvrij zijn. Je krijgt de volgende smaken: original, framboos, Choco Cookie, aardbei, koffie en Bounty Blondie. De box kost 12,- en met de code TRAVELFOODIE10 krijg je maar liefst 10% korting op je bestelling bij BrownieTime.

Zin om zelf vegan te bakken? Klik hier voor mijn recept voor vegan citroen-maanzaad cake.

Article Tags:
· · · · · ·
Article Categories:
Review

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..