Kerstmis 2022 in Tilburg

Ieder jaar kan je tijdens de feestdagen terecht in verschillende Tilburgse restaurants voor een heerlijk Kerstontbijt of Kerstdiner. En er zijn ook Tilburgse zaken die iets lekkers aanbieden om op te halen of te laten bezorgen. Op deze pagina heb ik alle initiatieven voor Kerstmis 2022 in Tilburg op een rijtje gezet. De lijst wordt regelmatig aangevuld dus neem vooral af en toe een kijkje!

Like mijn Facebookpagina om altijd op de hoogte te zijn.

De Harmonie Tilburg

De Harmonie serveert dit jaar een uitgebreide Kerstlunch op zowel eerste als tweede kerstdag. Je kan kiezen uit een 4 gangen lunch voor €52,50 of een 5 gangen lunch voor €59,50. Gerechten zijn onder andere ceviche van schorseneren en bereidingen van hert. Je kan voor €24,50 een wijnarrangement erbij bestellen, of ga voor een wine flight met halve glazen voor €12,50. Daarnaast kan je de lunch uitbreiden met kaas na voor €8,- extra. Tijdens de lunch is er live muziek op de achtergrond. Je kan zelf de begintijd van je lunch kiezen tussen 11:00 en 13:00uur.
In de avonden kan je De Harmonie afhuren als je in besloten kring Kerst wil vieren. De kok verzorgt dan een chique viergangen diner en er is een DJ die leuke plaatjes draait.
Je kan De Harmonie Tilburg overigens ook afhuren voor nieuwjaarsborrels. Mail naar info@deharmonietilburg.nl voor meer informatie.

La Nouvelle Auberge

Bij La Nouvelle Auberge (voorheen Auberge du Bonheur) kan je op Kerstavond en eerste Kerstdag terecht voor een kerstdiner en op eerste Kerstdag ook voor een kerstlunch. De Kerstlunch is een vier gangen lunch incl. twee amuse voor €69,50 p.p. Het Kerstdiner is zes gangen incl. twee amuse en kost €99,50 p.p. Op het menu staat onder andere hert en ravioli met eend. Je kan je Kerstdiner ook verlengen met een overnachting in het hotel van Auberge du Bonheur zodat je niet naar huis hoeft te rijden na afloop. Reserveren kan door te mailen naar receptie@bonheurhorecagroup.nl.
Op tweede Kerstdag is Auberge du Bonheur gesloten.

Eethuis Twintig

Eethuis Twintig serveert op eerste en tweede kerstdag een lunch en een diner. De lunch is een 4-gangenmenu voor 49,50 euro, en het diner is een 5-gangenmenu voor 65 euro. Op Kerstavond serveren ze ook een kerstmenu en dan krijg je een gang cadeau! Dus je koopt een 3-gangenmenu en je krijgt 4 gerechten voor 42,50 euro. Je kan ook een 4-gangenmenu bestellen, dan krijg je 5 gerechten voor 52,50 euro. Ze zijn het menu nog aan het samenstellen, reserveren kan al wel via hun website.

Kok Verhoeven

Kok Verhoeven op het NS plein verzorgt op Kerstavond en Eerste kerstdag een zesgangen diner. Het diner begint om 18:30uur en kost €95 per persoon.
Tijdens de Corona periode heeft Kok Verhoeven het Kerstmenu voor Thuis geïntroduceerd en dat bieden ze komend jaar ook weer aan. Het is een vier gangenmenu dat af te halen is op 24 en 25 december. Het menu kost €64,50 per persoon.
Van 26 december tot 1 januari is Kok Verhoeven gesloten.

Good Mood Piushaven

Good Mood bij de Piushaven serveert een drie gangen keuzemenu met Kerstmis. Je kan kiezen uit vlees, vis en vegetarisch bij de voor- en hoofdgerechten. En bij heet dessert kan je kiezen tussen zoet, kaasplankje en koffie met lekkernijen. Daarnaast krijg je een glaasje bubbels bij binnenkomst en een amuse van het huis. Het Kerstmenu is op 24, 25, 26 en 27 december 2022 te boeken. Er zijn twee zittingen, een vanaf 16:30 tot 19:30uur en een zitting vanaf 20uur. Reserveren kan door te bellen naar 013-8228200.

Rosalie

Rosalie, op de Korte Heuvel, biedt op eerste en tweede kerstdag een kerstdiner aan. Binnenkort delen ze meer informatie hierover en dan deel ik het uiteraard ook hier.
Alvast goed om te weten; Rosalie heeft ook een zaaltje dat af te huren is voor borrel of ander feestje. Ze denken met je mee voor een borrel of diner voor groepen van 10 tot 75 personen. Neem contact met ze op via info@rosalie-tilburg.nl of 013 – 8228847.

De Houtloods

Restaurant De Houtloods komt, net als vorig jaar, weer met een Chef voor een Dag kerstmenu. Je bestelt dan via de website verschillende gangen, de chefs van de Houtloods doen het voorbereidende werk voor je, en zelf voer je de laatste handelingen uit en maak je de gerechten op. Naast verschillende gerechten kan je ook wijnen en tafelaankleding bestellen. En het is ook voor oud&nieuw te bestellen. Klik hier voor meer informatie.

Gastrobar Rix

Gastrobar Rix serveert op 25 en 26 december een Kerstlunch. Je reserveert een starttijd tussen 11 en 13uur en je kiest tussen 4 of 5 gangen. Het viergangenmenu kost 59,- en het vijfgangenmenu €69,-.
Op 24, 25 en 26 december 2022 serveren ze een Kertdiner. Hier kies je een starttijd vanaf 18uur en of je 6, 7 of 8 gangen wil voor respectievelijk €79, €89 of €99,-. Reserveren kan door te mailen naar reserveren@rix-tilburg.nl.

Steck013

Steck013 is Kerstavond en Eerste Kerstdag gesloten, maar op Tweede Kerstdag zijn ze open voor lunch, diner en borrel vanaf 11uur. Ze hebben naast de gerechten van hun normale kaart, een aantal heerlijke kerstspecials. Ze hebben gerechten voor vlees- en visliefhebbers maar ook voor vegetariërs en veganisten. Op Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag is Steck013 gesloten.

‘t Elfde Gebod

‘t Elfde Gebod is eerste Kerstdag gesloten maar je kan er op Kerstavond en Tweede Kerstdag terecht voor een lekker viergangen diner. Het diner kost €49,95 per persoon en je kan een bijpassend bier of wijnarrangement voor €19,95 per persoon erbij bestellen. Hier kan je reserveren.

Eetwinkel Verzot

Eetwinkel Verzot op het Besterdplein biedt een geweldig pakket aan als je de Feestdagen dit jaar thuis viert. Ze bieden een pakket met alles wat je nodig hebt om te racletten. Je krijgt charcuterie, bijgerechten, wijn en andere lekkernijen om de gesmolten kaas mee op te eten. Het pakket kost €29,95 per persoon en dat is inclusief de huur van het raclette toestel en mes. Het is hier te bestellen vanaf 4 personen.

Grotto

Op tweede Kerstdag even lekker wandelen tussen al het eten door? Dan kan je terecht bij Grotto in Stadsbos013. Ze zijn van 11 tot 18uur open. Het kampvuur gaat aan, je kan marshmallows roosteren, warme chocolademelk of gluhwein drinken, en er is een kinderkraampje met lekkernijen.

Pulcinos

Restaurant Pulcinos heeft een Kerstmenu voor thuis. Je kan kiezen tussen een 4 of 5 gangen menu. Naast deze gangen krijg je een amuse en friandise. Je kan kiezen tussen verschillende gerechten, en er zijn ook vegetarische opties bij elke gang. Het viergangenmenu. kost €49,50 en het vijfgangenmenu kost €56,50. Je kan voor €15,- een fles Limoncello erbij bestellen. Bestellen kan tot 20 december via info@pulcinos.nl

Te Koop in Tilburg

Restaurant Te Koop in Tilburg, in de Armhoefse Akkers, is op Kerstavond open voor diner, en op Eerste en Tweede Kerstdag open voor lunch en diner. Bij het lunchmenu kan je kiezen tussen 3, 4 of 5 gangen. En voor het diner tussen 4, 5, 6 of zelfs 7 gangen. Daarnaast kan je ook een wijnarrangement erbij bestellen. Je kan bij het voor- en hoofdgerecht kiezen tussen vis en vlees. Ze hebben ook een speciaal vegetarisch Kerstmenu, dat vindt je hier.

Walhout Goirle

Net buiten de stadsgrens van Tilburg, bij restaurant Walhout in Goirle, kan je tijdens 1e en 2e Kerstdag genieten van een 3, 4 of 5 gangen menu. Het driegangenmenu is €39,50, het viergangenmenu is €47,50 en het vijfgangenmenu kost €54,50. Je kan bij elke gang kiezen uit enkele gerechten, er is ook steeds een vegetarische optie. Hier vind je het Kerstmenu. Je kan telefonisch reserveren via 013-7855095.

Brasserie Valentijn

Brasserie Valentijn ligt op de grens van Berkel-Enschot en Udenhout. Op 25 en 26 december serveren ze een kerstmenu van zes gangen. Je kan bij de voor-, tussen- en hoofdgerechten kiezen tussen vis en vlees. Je wordt ontvangen met een glaasje bubbels. Het 6-gangen menu kost €62,50. Voor de kinderen heeft Brasserie Valentijn een speciaal kindermenu voor €22,50. Reserveren kan tot en met 18 december via info@brasserie-valentijn.nl.

Barabas

Restaurant Barabas ligt ook niet in Tilburg, maar net over de grens bij Poppel. Omdat veel Tilburgers regelmatig bij Barabas gaan eten heb ik hem toch opgenomen in deze lijst voor Kerstmis 2022 in Tilburg. Bij Barabas kan je op kerstavond, eerste kerstdag overdag en ‘s avonds en tweede kerstdag ‘s avonds genieten van een twee-, drie- of viergangendiner die je zelf samen kan stellen. Meer informatie en reserveren kan via Whatsapp op +32 480616455.

Jaxx Marina

Restaurant Jaxx Marina, aan de Piushaven, is alle kerstdagen gewoon geopend zoals normaal. Ze hebben geen speciaal kerstmenu maar serveren de gerechten van hun reguliere menu. Wel zullen ze buiten de kaart om een aantal kerstspecials hebben die te bestellen zijn.

Noir

Na Kerstmis is het natuurlijk tijd voor oud&nieuw, en ook de jaarwisseling kan je in Tilburg goed vieren. Zo is er bij Noir een feestje op Ouderjaarsavond met borrels, bites, champagne, oliebollen en een dj. De avond is van 21:00 tot 02:00uur. Tickets kosten €100,- en daar zit alles bij inbegrepen. Kaarten zijn per mail te bestellen info@noir.nl.

Deze restaurants opende in 2022 in Tilburg.

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Restaurants

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie