Mijn favoriete babykleding merken

Voordat ik zwanger werd kende ik alleen de standaard winkels en merken voor babykleding: Prenatal, H&M en HEMA. Maar tijdens mijn zwangerschap ontdekte ik allerlei leuke babykleding merken. Niet alleen grote winkels of webshops, maar vooral ook heel veel particulieren die ik via Instagram ontdekte. Veel dames die als zzp-er zijn begonnen en via hun website zelfgemaakte babykleding verkopen. Op deze pagina deel ik mijn favoriete babykleding merken. Denk niet meteen aan suffe pakjes, slechte kwaliteit of scheve patronen. De babykleding merken op deze pagina maken allemaal originele, hoge kwaliteit babykleding. Van rompertjes tot broekjes en shirtjes. Alle babykleding op deze pagina is origineel en leuk om cadeau te doen of om zelf voor je kleintje te kopen.

Hii You

Hii You is een van mijn favoriete babykleding merken. Ik vind de stofjes en printjes die ze hebben zo leuk en origineel! Hii You is ontstaan vanuit een moeder zelf met de wens voor soepel-vallende baby- en kinderkleding. Ze hebben zachte stoffen en unieke details. De babykleding is vanaf 3 maanden, dus als je nog in verwachting bent kan je vast een beetje vooruit denken.

En ik heb leuk nieuws! Ik mag mijn lezers een korting geven op hun bestelling bij Hii You! Gebruik code ANNE15 bij je bestelling van Hii You en je krijgt 15 % korting. De code geldt tot 1 augustus 2021.

Silky Label

Silky Label is een Nederlands merk dat babykleding maakt van zijdezacht katoen. Ze hebben acht verschillende kleuren zoals . En zes verschillende kledingstukken zoals jumpsuits, vestjes en jurkjes. De producten zijn gemaakt van biologisch katoen en gegarandeerd kinderarbeidvrij. Nadat het organic katoen geweven is tot stof wordt de binnen- en buitenkant bewerkt waardoor de stof zijdezacht aanvoelt. Zowel voor jou als op de babyhuid dus.

Cloffee

Ik heb lang niet alle babykleertjes nieuw gekocht, tweedehands zijn er ook superveel leuke dingen te vinden. Eerlijk is eerlijk, babies hebben de kleertjes vaak maar kort en dus weinig aan. Voor goede pre-loved kleertjes shop ik graag bij Cloffee. Deze webshop biedt allerlei goede tweedehandskleertjes aan van fijne merken zoals Noppies en Petit Bateau. Omdat ze pre-loved zijn, zijn ze niet alleen goedkoper, het is ook nog eens duurzamer om tweedehands te kopen!

Baby Natura

Over duurzaamheid gesproken, een van mijn favoriete duurzame baby-kledingmerken is Baby Natura. Alles wat je op die website vindt is duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd. Zo kocht ik er onder andere deze pyjama van superzacht Meriono wol, 100% biologisch. En deze neutrale kleur is ook nog eens onbewerkt en dus vrij van kleurstoffen. Je kan de kleertjes bij Baby Natura makkelijk online kopen en thuis laten bezorgen.

By Lindsay

Ik zag dit giraffe stofje bij By Lindsay en ik was meteen verliefd. Wat me in winkels met babykleding opviel, is dat je vaak een patroontje hebt op zowel het shirtje als het broekje. Maar dat vind ik erg druk. Ik vind het leuker om een patroontje te hebben op een van de twee en een neutrale kleur op het kledingstuk waarmee je het matcht. Bij By Lindsay shopte ik zo dit setje bij elkaar. Het past bij elkaar zonder dat het te druk wordt of meteen op een pyjama lijkt.

Minimonkey Sewing

Dit schattige setje is van Minimonkey Sewing. Laura van Minimonkey Sewing is moeder van 2 dochters en maakt alle babykleding op haar website zelf. Er staan steeds een kledingstukken in verschillende stoffen online. Het assortiment wisselt regelmatig, dus neem vooral een kijkje om te zien wat er nu te koop is. Wat ik erg leuk vind is dat ze (korte) broekjes en rokjes met leuke prints verkoopt en mutsjes in diezelfde prints. Je kan dan zelf in een winkel een bijpassende effen kleur een rompertje en/of shirtje kopen. Minimonkey Sewing verkoopt overigens ook slaapzakken en lakentjes.

Noppies

Niet zo origineel en onbekend als de andere merken op deze pagina, maar in een blog met mijn favoriete babykleding merken kan Noppies niet ontbreken. Ze maken hoge kwaliteit babykleding en hebben ook mooie positiekleding voor mama’s to be. En nog een pluspunt; zij zijn een van de weinige merken waar ik de genderneutrale babykleding mooi vind.

Klik hier om alles te lezen over onze babykamer.

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Kids

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..