Valentijnsdag 2021 in Tilburg

Valentijnsdag is een goed excuus om je geliefde eens extra in het zonnetje te zetten. En dit jaar is het ook nog eens een heel mooi excuus om je lokale horeca een steuntje in de rug te geven. Er zijn namelijk verschillende restaurants en bakkers in Tilburg die iets leuks aanbieden voor Valentijnsdag. Zo verras jij je lief en steun je de Tilburgse horeca. Bovendien valt 14 februari op een zondag dit jaar, dus het is ook een perfecte dag om samen te genieten van lekker eten dat je hebt laten bezorgen. Op deze pagina deel ik alle initiatieven voor Valentijnsdag 2021 in Tilburg. Ik zal deze pagina aanvullen zodra er nieuwe initiatieven bekend worden.
Ontbreekt er iets in de lijst? Onderaan deze pagina kan je jouw tip achterlaten.

Karakter Tilburg

Karakter komt dit jaar met een Valentijnsbox. In de box speciaal voor Valentijnsdag zit onder andere een smoothie aardbei-banaan, diverse broodjes, bietenwrap kip-pesto, gekookt eitje, croissant, verse zalm, oude kaassalade, tonijnsalade, melkhagelslag, jam, aardbeientaartje, karamel brownie, muffin, vers fruit én een leuk kaartje met een persoonlijk bericht. Maak optioneel je box helemaal compleet met een flesje prosecco, rode kaars of een rode roos!
De box is €19,50 per persoon en je kan de box ook (anoniem) bij de ontvanger laten bezorgen tussen 10:00 en 12:00 uur. Bestellen kan tot 12 februari 12:00 uur via deze link.

Josjes Culinair

Ik was ontzettend enthousiast over het Kerstmenu van Josjes Culinair, dus ik ben heel benieuwd naar hun Valentijnsdag actie! Josjes Culinair heeft een Valentijnsdiner samengesteld met maar liefst 4 gangen. Volgens een shared-dining concept geniet je romantisch samen van een diner met onder andere zeebaars en bavette van de big green egg. Alle gerechten worden zo goed als klaar afgeleverd dus je hoeft alleen nog maar de puntjes op de i te zetten. Naast 4 gangen eten zit er ook een flesje prosecco, een flesje rode of witte wijn, kaarsjes en een rode roos bij. Het menu kost €75,- voor twee personen en is hier te bestellen.

Groene Chef

De Groene Chef heeft een Valentijnsmenu voor vegetariërs en veganisten! Het is een drie gangen diner dat helemaal vegan is. Als voorgerecht krijg je verschillende mezze met brood, als hoofdgerecht ovengeroosterde aubergine met cashew pesto en als dessert een dubbelchoco brownie met aardbeien. Allemaal 100% plantaardig. Het menu kost €25,- per persoon. Je kan het Valentijnsmenu bestellen door te bellen naar 06-1741019.

Brownies&downieS

Brownies&downieS Tilburg heeft twee verschillende Valentijnsboxen, een voor ontbijt en een voor lunch. In de ontbijtbox voor Valentijnsdag zit onder andere croissant, broodje gezond, suikerbruid en een Valentijns brownie. In de lunchbox zit onder andere soep, brood met kruidenboter, pulled pork flapje, cheesecake en de brownie. De ontbijtbox kost €15,- per persoon en de lunch box €17,50 per persoon. Bestellen kan door te bellen naar 013-5904799 of te mailen naar tilburg@browniesanddownies.nl. De box is op te halen bij Brownies&downieS op het Pieter Vreedeplein, in overleg bezorgen ze ook thuis.

De Groene Vlinder

De Groene Vlinder komt ook met iets lekkers voor Valentijnsdag 2021 in Tilburg. Ze hebben een Chocolade Fondue Valentijnsbox! Verras je geliefde, of een (single) vriendin, familielid of collega met deze geweldige box. In de box zit verschillende soorten gesmolten chocola en allerlei lekkers om te dippen. De box kost €29,95 en is meer dan genoeg voor 2 personen. Hij is op 13 en 14 februari af te halen bij de Groene Vlinder in de Reeshof tussen 12 en 20uur. Hij is te bestellen via hun website.

Restaurant Stad Parijs

Restaurant Stad Parijs heeft een leuke liefdesbox samengesteld voor Valentijnsdag, deze liefdesbox is perfect voor een ontbijt/brunch/lunch op 14 februari. De box bevat diverse afbakbroodjes, croissants, kaas, vleeswaren en jam. Er zit ook een flesje jus d’orange en een klein flesje prosecco in. De box kost €29,- voor twee personen en is op 13 en 14 februari af te halen. Reserveer door te mailen naar info@stadparijs.nl.

Koppig

Koppig, het nieuwe lunchcafe aan de Nieuwlandstraat komt ook met een Valentijnsbox. De details maken ze binnenkort bekend en dan zal ik zie hier ook delen.

Lunchcafe Nieuwland

Lunchcafe Nieuwland komt ook met een lief boxje die niet alleen gericht is op je geliefde maar ook een collega, buurvrouw of vriend(in). Dus niet te zoetsappig maar wel een lief gebaar. Ik maak de exacte inhoud hier bekend zodra zij hem bekend hebben gemaakt.

Everthing Sweet Cafe

Everything Sweet Cafe ligt niet in Tilburg, maar in Rijen. Aangezien het zo dichtbij is, vermeld ik hem toch in deze lijst. Ze bieden een leuke Valentijnsbox aan voor 14 februari. Er zitten verschillende huisgemaakte sandwiches en lekkernijen in de box. Ook zit er een flesje prosecco in. Hij wordt vanaf 11uur thuisbezorgd in Rijen, woon je buiten Rijen? Mail dan even voor de mogelijkheden. De box kan ook vegetarisch of lactose-vrij besteld worden! De box kost €42,- voor 2 personen. Klik hier om de Valentijnsbox te bestellen.

Smaaklokaal Rijen

Nog een tip in Rijen die niet kon ontbreken in deze lijst met Valentijnsdag 2021 boxen: de Valentijnsbox van Smaaklokaal Rijen. Deze is perfect voor een lief ontbijt op bed of een heerlijke brunch samen. Deze heerlijke Valentijnsbox bestaat uit huisgemaakte mini Smaakbol, monchou met kersen, croissant gedipt in chocolade, mini sandwich Smaak, vloerbrood belegd met kipsalade, wrap met zalm, mini roze koeken cheesecake, valentijn chocolaatjes en mini merengues. Je kan de box eventueel uitbreiden met een flesje Prosecco in een van de drie formaten. De Valentijnsbox kost €19,50 per persoon en is hier te bestellen. Hij wordt thuisbezorgd in Rijen of is af te halen bij Smaaklokaal op 14 februari.

Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven:

Article Categories:
Restaurants

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie